Els Gegants Som · Cultura i Festa neix l’any 2009 com a cooperativa cultural amb la intenció de donar suport, assessorament, promoció i gestió cultural eficaç.
Des de la seva fundació s’ha anat evolucionant any rere any per assolir nous propòsits i noves fites. Els membres d’EGS s’han continuat formant en àmbits relacionats amb l’àmbit cultural i, més recentment, en la creació, realització i producció d’espectacles audiovisuals, imatge i disseny.
L’assistència a les Jornades de Gestió de Cultura Popular i Tradicional de la Generalitat de Catalunya ens ha fet, també, adoptar noves maner es de fer i nous fronts a l’hora de parlar de Cultura Popular i Tradicional.
Actualment EGS gaudeix de plena salut i té en actiu una desena de membres que vetllen pel manteniment i la conservació de la Cultura Popular i Tradicional de casa nostra i hi treballen per fer-la viva.

Actualment, l’entitat treballa amb un bon ventall d’empreses, entitats i ajuntaments, i ha creat un teixit cooperatiu per tal de fer arribar els productes i les festes de cadascun d’ells a arreu del territori.

Entre els projectes més rellevants, destaca l’Arrels de Tradició.


Els Gegants Som

Nascuts l'any 2009 per difondre la Cultura Popular i Tradicional Catalana. Suport, assessorament, promoció i gestió cultural.

Contacta amb nosaltres

info@elsgegantssom.org

Segueix-nos

Arrels de Tradició 2015

Arrels de Tradició 2014

Llicència de Creative Commons Els Gegants Som · Cultura i Festa de Els Gegants Som està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-SenseObraDerivada 3.0 de Creative Commons.