Els Gegants de l’Anoia

Després d’uns mesos de feina, per fi veu la llum un dels nostres projectes més ambiciosos. Tenim el goig de convidar-vos a la presentació del primer llibre que editem des de l’entitat, escrit per Roger Vázquez Claravalls i amb pròleg de Lluís Ardèvol Julià.


El recull que us presentem, que avarca una vuitantena de Gegants i Gegantons, és un compendi que neix arran del treball conjunt de Els Gegants Som amb el masquefí Roger Vázquez per tal de deixar constància de les tradicions i festes de la comarca de l’Anoia.

Per adquirir el llibre podeu acostar-vos a la nostra paradeta, a qualsevol de les llibreries de la comarca de l’Anoia o escriure’ns un correu electrònic a info@elsgegantssom.org i us el farem arribar a casa.


Els Gegants Som

Nascuts l'any 2009 per difondre la Cultura Popular i Tradicional Catalana. Suport, assessorament, promoció i gestió cultural.

Contacta amb nosaltres

info@elsgegantssom.org

Segueix-nos

Arrels de Tradició 2015

Arrels de Tradició 2014

Llicència de Creative Commons Els Gegants Som · Cultura i Festa de Els Gegants Som està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-SenseObraDerivada 3.0 de Creative Commons.